EnglishDeutschHrvatski

Odlukom o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama (Službeni glasnik Grada Našica br. 7/18.) propisuje se odgovornost i obveze fizičkih i pravnih osoba radi zaštite životinja, uvjete i načine držanja kućnih ljubimaca, ali i nadzor nad provođenjem odredbi Odluke i prekršajne odredbe.

USLUGA SKLONIŠTA ZA NAPUŠTENE I IZGUBLJENE ŽIVOTINJE

Grad Našice sklopio je dvogodišnji Ugovor o pružanju usluga zbrinjavanja napuštenih i izgubljenih životinja s Udrugom „PHENIX“ iz Normanaca, na temelju Zakona o zaštiti životinja za poslove skloništa za životinje.
Poslovi skloništa obuhvaćaju: zaprimanje dojava o napuštenim, izgubljenim ili zlostavljanim životinjama, hvatanje i zbrinjavanje pasa lutalica, smještaj, veterinarsku obradu životinja, mikročipiranje, hranjenje, cijepljenje i sterilizaciju.
Prijavu o napuštenim ili izgubljenim životinjama možete prijaviti nadležnom komunalnom redarstvu Grada Našica na telefon 031 618 174 ili na broj mobitela komunalnog redara:
Mirko Baričević 091 315 0005 ili Božica Lachner 091 315 00 28.

Prijavu možete poslati i elektronski na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

USLUGA ZBRINJAVANJA NUSPROIZVODA ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA SA JAVNIH POVRŠINA

Grad Našice sklopio je Ugovor o pružanju usluga preuzimanja, prijevoza i toplinske prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu (lešine i životinjski ostaci) s tvrtkom AGROPROTEINKA d.d. iz Sesvetskog Kraljevca.

Poslovi zbrinjavanja nusproizvoda obuhvaćaju: zaprimanje dojava o zatečenim lešinama i/ili životinjskim ostacima na javnim površinama, preuzimanje, prijevoz i zbrinjavanje toplinskom preradom nusproizvoda.

Prijavu o zatečenim lešinama i/ili životinjskom ostacima možete prijaviti nadležnom komunalnom redarstvu Grada Našica na telefon 031 618 174 ili na broj mobitela komunalnog redara: Mirko Baričević 091 315 0005 ili Božica Lachner 091 315 00 28.

Prijavu možete poslati i elektronski na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.                                              

                                                                                                                                                      GRAD NAŠICE

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
logo
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.