EnglishDeutschHrvatski
gradnasice2019 1

U četvrtak 25. srpnja 2019. godine s početkom u 18,00 sati održana je 17. sjednica Gradskog vijeća Grada Našica.

 

Na aktualnom satu pitanja gradonačelniku Grada Našica, Josipu Miletiću, mag.math. (HDZ), postavili su vijećnici g. Bruno Wolf (HNS) i g. Vjekoslav Mahovlić (MOST).

Sjednici je bilo nazočno 15 od 17 vijećnika te je konstatirano da je postojao kvorum za pravovaljano odlučivanje i donošenje akata na Sjednici.

U nastavku Sjednice jednoglasno je usvojen dnevni red sa 19. točaka.

Na početku sjednice vijećnici Gradskog vijeća, bez primjedbi, usvojen je Zapisnik sa 16. sjednice Gradskog vijeća Grada Našica.

 

Jednoglasno su usvojene i donešene sljedeće točke:

Zaključak o usvajanju Informacije o stanju i problematici razvoja obrtništva na teritorijalnom obuhvatu Udruženja obrtnika u 2018. godini, Zaključak o usvajanju Informacije o postupanju Centra za socijalnu skrb Našice u slučajevima obiteljskog nasilja i vršnjačkog nasilja, Zaključak o usvajanju Izvješća o radu Javne vatrogasne postrojbe Našice za 2018. godinu, Zaključak o usvajanju Izvješća o radu Zavičajnog muzeja Našice za 2018. godinu, Zaključak o usvajanju Izvješća o radu Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice za 2018. godinu, Zaključak o usvajanju Izvješća o radu Našičke razvojne agencije „NARA“ d.o.o. Našice za 2018. godinu, Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na tekst Statuta Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, Odluka o ukidanju svojstva javnog dobra u općoj uporabi, Odluka o uključivanju Grada Našica u program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS), Odluka o komunalnom redu, Rješenje o imenovanju Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području Grada Našica i Odluka o davanju suglasnosti na izdavanje instrumenata osiguranja plaćanja Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta – Ravnateljstvu za robne zalihe.

gradnasice2019 2

Većinom glasova su usvojene i donešene sljedeće točke:

Zaključak o usvajanju Izvješća o radu Radija Našice d.o.o. za 2018. godinu, Zaključak o usvajanju Izvješća o radu i financijskom poslovanju Našičkog vodovoda d.o.o. Našice za 2018. godinu, Zaključak o usvajanju Izvješća o radu i financijskom poslovanju Našičkog parka d.o.o., Našice za 2018. godinu, Odluka o ukidanju svojstva javnog dobra u općoj uporabi, Odluka o izmjenama i dopunama Proračuna Grada Našica za 2019. godinu i projekcije za 2020. i 2021. godinu i Odluka o izmjenama Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Našica za 2019. godnu i projekcije za 2020. i 2021. godinu.

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.