EnglishDeutschHrvatski

Poljoprivreda i stočarstvo prodaja pšenice ječam

   Zaključivanjem Ugovora o poslovnoj suradnji sa Zagrebačkom bankom u kreditiranju sjetve i stočarske proizvodnje, Osječko-baranjska županija osigurala je povoljna financijska sredstva za poljoprivrednike, a to je jedan od bitnih čimbenika za njihovo poslovanje, kao i mogućnost njihovog daljnjeg rasta i razvitka. Slijedom toga, Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje sjetve i stočarske proizvodnje na području Osječko-baranjske županije, a kredite će subvencionirati s 2 posto kamate. Javni poziv otvoren je do iskorištenja kreditnog potencija od 5.000.000,00 kuna.

   Obrazac zahtjeva, obrasce potrebnih izjava i dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 1/II, Osijek. Zahtjevi s propisanom dokumentacijom predaju se u 2 (dva) primjerka osobno ili poštom na adresu: Osječko-baranjska županija Upravni odjel za poljoprivredu putem Pisarnice, Županijska 4, 31000 Osijek.

Linkovi sa objavom Javnog poziva:

http://www.obz.hr/index.php/krediti-u-poljoprivredi

http://www.obz.hr/images/Javni_poziv_za_prikupljanje_zahtjeva_za_kreditiranje_sjetve_i_stocarske_proizvodnje_na_podrucju_OBZ.pdf

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.