EnglishDeutschHrvatski

Nakon provedenih izbora za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica u osnovnim školama na području Grada Našica, u srijedu 29. listopada 2014. godine konstituiran je prvi saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica koje broji 17 vijećnika, i to 8 vijećnika iz Osnovne škole kralja Tomislava, 6 vijećnika iz Osnovne škole Dora Pejačević i 3 vijećnika iz Osnovne škole Ivan Brnjik Slovak. Malim vijećnicima obratio se g. Dalibor Kraljik, potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Našica.

Do izbora Dječjeg gradonačelnika Grada Našica i zamjenika Dječjeg gradonačelnika, konstituirajućom sjednicom je predsjedavala gđa. Marina Lazar, dipl. pedagog, Povjerenica Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica, koja je pozvala izabrane vijećnike da se predstave nazočnima.

Nakon predstavljanja vijećnika, pristupilo se izboru Dječjeg gradonačelnika i zamjenika Dječjeg gradonačelnika Grada Našica. Ukupno je pristiglo 11 kandidatura. Kandidati su nazočnima iznijeli svoje prijedloge i programe.

U drugom krugu glasovanja, za Dječju gradonačelnicu izabrana je Dora Hanižjar iz 7.d Osnovne škole kralja Tomislava, a za zamjenika Dječjeg gradonačelnika izabran je Florijan Ladnjak iz 7.b Osnovne škole Dora Pejačević.

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
logo
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.