EnglishDeutschHrvatski
izmjera1

U petak, 15.09. održana je javna tribina u mjestima Martin i Brezik. Prva je bila u Martinu u društvenom domu u 17 sati, a nakon toga u Breziku u 18:30 sati.

U tih sat vremena govorilo se općenito o katastarskoj izmjeri, koja su prava i obveze nositelja prava na katastarskim česticama, kako će biti tijek radova i na kraju su prisutni mještani oba sela postavljali pitanja. Organizatori ove javne tribine su bili predstavnici Državne geodetske uprave Grada Našica i Osječko – baranjske županije te predstavnici izvođača radova.

izmjera2

Na javnoj tribini uz spomenute predstavnike bio je prisutan i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, koji je također pojasnio i dao bolju sliku vezano za ovu buduću katastarsku izmjeru kao što je i naglasio kako će Grad Našice pomoći mještanima ovih naselja.

izmjera3

"Krenuo je operativni dio izmjere katastarske općine Martin u koju su uključena naša naselja Martin i Brezik. Ovo je važan projekt od milijun i sedamsto tisuća kuna u kojem građani neće imati troška. Taj kompletni iznos je podijeljen da ga 40% financira Državna geodetska uprava, 30% Osječko – baranjska županija i 30% Grad Našice. U ostalim Općinama nije uobičajeno da mještani ne plaćaja, ali mi smo odlučili taj trošak pokriti na teret grada, županije i geodetske uprave kako bi svim našim sugrađanima u budućnosti bilo bolje. Vrlo važna stvar je da se uredi stvarno stanje na terenu kako bi mještani mogli dalje nesmetano raspolagati sa svojim, kućama i zemljištima." rekao je među ostalim gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

izmjera4

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
advent grad reklama

zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.